meromar seafoods

Meromar Seafoods B.V. Celsiusstraat 15
8861 NE Harlingen - Holland
Tel: +31 517 434067 - Fax:+31 517 418701
info@meromar.nl

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor Meromar hoog in het vaandel. Alle schelpdieren die het productieproces binnen komen worden nauwkeurig geselecteerd en ontdaan van oneffenheden. Hierna worden, door middel van hoogwaardige verwaterprocessen, de schelpdieren gespoeld en ontzandt. Vervolgens worden de producten zorgvuldig gewogen en verpakt waarna meestal directe uitlevering naar onze klanten plaats vindt.

Meromar Seafoods B.V. is FSSC 22000 gecertificeerd en zet zich in voor een duurzame visserij met milieuvriendelijke vistechnieken. De kokkels, scheermessen en oesters van Meromar zijn MSC en Waddengoud gecertificeerd. Wij vissen op bestelling waardoor er minimale restanten over blijven. Meromar levert aan de consumptiemarkt alleen A-status producten, waaruit blijkt dat deze uit schoon viswater komen dat onder constante controle van de overheid staat. Onze hoge kwaliteit waarborgen we door elke partij zorgvuldig microbiologisch te laten onderzoeken in ons laboratorium.  

Meromar Seafoods b.v. heeft een erkend zuiveringsstation, waardoor het mogelijk is producten met een mindere status terug te brengen naar een A-status met behulp van een zorgvuldig goedgekeurd zuiveringsproces. Meromar Seafoods blijft constant verbeteringen doorvoeren op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, aanbod, leverbetrouwbaarheid en techniek.