Loading...

Over ons

Meromar Seafoods B.V. is een dynamisch, flexibel en vooruitstrevend familiebedrijf binnen de Nederlandse schaal- en schelpdierensector met Harlingen als thuishaven. Het bedrijf is in 2003 opgericht door André Seinen die is opgegroeid in de visserijsector en de verwerking van schelpdieren al op jonge leeftijd via diens vader Franz heeft meegekregen. Mede hierdoor beschikt hij over veel kennis en ervaring die hij met veel passie overdraagt op de volgende generatie en zijn medewerkers.
Meromar Seafoods B.V. beschikt over haar eigen schepen welke voor dagelijkse verse aanvoer zorgen.

Meromar Seafoods B.V. is een gecertificeerd zuiverings- en verzendcentrum voor tweekleppige schelpdieren en levert deze in binnen- en buitenland aan groothandelaren en supermarktketens. Meromar Seafoods B.V.
levert haar producten, nadat deze aan een zeer nauwkeurige selectie en verwaterproces zijn onderworpen, in een hoogst mogelijke kwaliteit en zandvrij bij de klanten af onder Meromar of private label. Naast de mogelijkheid om de producten dagelijks dagvers te verpakken, beschikt Meromar Seafoods B.V. ook over de mogelijkheid om haar producten te koken, in te vriezen, in te blikken of ready to eat te verpakken. Voor meer informatie over de verschillende (verpakkings)mogelijkheden, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Naast de vestiging in Harlingen, is André samen met Joop Paauwe sinds 2015 eigenaar van Meromar Zeeland B.V., welke gevestigd is op Yerseke en van waaruit de Benelux wordt voorzien van dagvers en hoogkwalitatief product. 


 

Zuiverings- en verzendcentrum

Zuiverings- en verzendcentrum

Meromar Seafoods B.V. houdt zich bezig met het zuiveren, verpakken en verzenden van levende (tweekleppige) weekdieren. Levende tweekleppige weekdieren met een classificatie A kunnen vanuit de aangewezen productiegebieden of verwatergebieden direct naar de verzendcentra worden gebracht. Hebben de levende tweekleppige weekdieren een classificatie B, dan zullen deze eerst bij ons worden gezuiverd totdat zij voldoen aan de classificatie A. Naast het zuiveren van onze schelpdieren, laten wij deze samen met ons proceswater regelmatig testen door een geaccrediteerd laboratorium.

Meromar Seafoods Harlingen
Meromar Seafoods B.V.
Celsiusstraat 15
8861 NE
Harlingen
Nederland
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00
[email protected]
+31 517 434 067
Meromar Zeeland B.V.
Korringaweg 1
4401 NT
Yerseke
Nederland
Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00
[email protected]
+31 113 760 900